Scala JWT tureaza motoarele pentru Vodafone

Austriaca Petra Hoyos, ce controleaza agentia de publicitate Scala JWT, este foarte increzatoare in sansele agentiei de a castiga clientul Vodafone, care, potrivit unor informatii din industrie, urmeaza sa organizeze pitch in aceasta toamna (oficialii companiei au refuzat sa comenteze pe marginea acestui subiect).

Hoyos, care este singura femeie-antreprenor de origine straina din advertisingul romanesc, ezita totusi sa intre in detalii, dar saptamanalul de business MONEY EXPRESS a identificat cel putin trei lucruri care o fac pe sefa de la Scala JWT sa fie, cum spune ea, "optimista". Unu: Vodafone este client traditional al retelei JWT. Doi: agentia sa deja presteaza servicii de BTL (publicitate neconventionala) pentru acest client. {i trei: insasi aducerea Danielei Knecht, anul trecut, la conducerea Scala - Knecht fiind ex-Deputy Managing Director Client Service si Business Development la B.V. McCann Erickson, cu alte cuvinte mana dreapta a lui Bogdan Enoiu, seful grupului McCann - e un semnal cat se poate de clar ca Petra Hoyos a tinut sa-si intareasca echipa din timp pentru acest client. Un argument suplimentar: la McCann, Knecht a lucrat chiarpentru clientul Vodafone. Bogdan Enoiu nu a fost disponibil pentru comentarii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related