Directoarea de Strategie Saatchi&Saatchi, Cristina Iordanescu, a fost numita Deputy Managing Director

Cristina Iordanescu a fost numita Deputy Managing Director al Saatchi & Saatchi si va conduce agentia alaturi de Radu Florescu (Managing Director si CEO, Centrade Saatchi & Saatchi), informeaza un comunicat emis de agentie. Cristina Iordanescu a ocupat anterior pozitia de Director de Strategie.

Obiectivele numirii Cristinei Iordanescu in aceasta functie cuprind dezvoltarea business-ului clientilor locali si internationali ai Saatchi & Saatchi si setarea unor noi standarde de eficienta si creativitate de nivel international. De asemenea, Cristina Iordanescu isi va aduce contributia la activitate de new business si planificare strategica.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related