Dar tu, de la a cata intalnire...?

La o apa plata, in Dorobanti.

− La naiba, fata-n PUII MEI! S-a apucat matracuca aia sa dea lectii de dating la tv. Si apare non-stop, fata, am vazut-o si aseara, in pauza la meci, dar mai ales in toate pauzele alea de la Utv, Mtv si orice o mai avea legatura cu muzica, fata. Mai are un pic si apare si pe VH1. Si nici nu s-a terminat bine melodia ca apare asta din nou, fata! "La prima intalnire...". Innebunesc!

− Aaa, m-am prins. Ii faci pe aia de la Mondenii. Am vazut si eu reclamele, da.

− Nu alea, fataaa, ca alea nu sunt pentru noi. Ce, tu ai bani de abonament? N-ai vazut ce zice la sfarsit, cand se face ecranul rosu? "Aboneaza-te...". Asta inseamna sa-ti faci abonament. Alea sunt pentru oamenii asezati la casa lor, care se uita sambata seara la televizor. Dar noi ne incadram la cartele, fata, cu bonusuri si minute. Ca pe noi ne suna ei, n-avem nevoie de abonament, trebuie doar sa mai incarcam si noi cartela din cand in cand, ca sa putem da beep.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

Stefania Mateescu
acum 14 ani
*clap* *clap* *clap*
Daniela Mircea
acum 14 ani
!
PowerOn Spy
acum 14 ani
Buna ziua tuturor,

Va prezint dilema mea,in speranta ca cineva imi va fi de ajutor.

Sunt casatorita de 3 ani, ne stim de 5. Pana acum 1 an toate bune si frumoase...

Dar... de ceva vreme il suspectez de infidelitate, ca femeie intuiesti, nu stiu cum, dar e al saselea simt. Am mai fost inselata in relatii si de fiecare data mi-am dat seama. Numai ca acum nu am nici o dovada clara, e doar o senzatie care imi macina mintile.

O prietena m-a sfatuit sa il spionez...Nu mi se pare foarte "sanatos", trebuie sa fii putin paranoia....dar o femeie care iubeste si se simte tradata poate da in sindroame de genul.

Voi ce ziceti? Sa incep "filajul"? :)

Va multumesc

Ana Militaru
acum 14 ani
vezi ca rubrica de advertoriale e mai la stanga, dar nice try
corina felea
acum 14 ani
e un articol foarte bun, abordarea e de asemenea de apreciat!
Lucian dobrovicescu
acum 14 ani
Deci what's the story, morning glory?
Marius Fleancu
acum 14 ani
chiar eram satul de reclamele astea. bine ca le-ai reluat si tu acum... la cosmote nu e recesiune sau ce?

si tu, fato, nu stiai ca dragostea dureaza 3 ani? e demonstrat chimic. 3 ani si dupa aia pa. te inseala, iti spun eu sigur. dar stau si ma intreb daca comentariul tau nu este cumva google ads, ca prea n'are nicio legatura.

aaa chiar. google ads pe iq ads? recesiune baieti?



Branded


Related