Orange si T-Mobile sunt in discutii pentru o fuziune

France Telecom si Deutsche Telekom au confirmat ca discuta despre o posibila fuziune a operatorilor de telefonie mobila Orange si T-Mobile din Marea Britanie, informeaza Brand Republic.

In cazul in care fuziunea va avea loc Orange si T-Mobile vor functiona separat pana in 2010. Va urma o perioada de 18 luni in care cele doua companii vor colabora pentru construirea noului brand, programat pentru lansare in prima jumatate a lui 2012.

Daca parteneriatul se concretizeaza este de asteptat ca T-Mobile si Orange sa renunte la serviciile unor agentii care le gestioneaza conturile. In prezent T-Mobile colaboreaza cu Saatchi & Saatchi si MediaCom iar Orange colaboreaza cu Fallon, Proximity, Mediaedge:cia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related