Dennis Wilcox lanseaza "Biblia PR-ului" pentru prima oara in Romania

Astazi se lanseaza in premiera in Romania celebrul manual de relatii publice semnat Dennis L. Wilcox: "Relatii publice: Strategii si tactici". Cu ocazia lansarii va avea loc si o dezbatere cu privire la rolul relatiilor publice in actuala criza economica, pornind de la studii de caz actuale, prezentate de profesorul Dennis L. Wilcox. Evenimentul va avea loc la Galeriile Galateca (Galeriile Ateneelor Cartii) din cadrul Bibliotecii Centrale Universitare (str. C.A. Rosetti, nr. 2-6, Bucuresti), incepand cu ora 18:00 si va fi urmat de o sesiune de autografe.

Cartea reprezinta o lucrare de referinta in domeniu, fiind adesea numita "Biblia relatiilor publice" si a fost publicata in numeroase alte tari: China, Estonia, Lituania, Letonia, Grecia, Spania, Rusia. Tradusa si publicata pentru prima oara in spatiul romanesc, "Relatii publice: strategii si tactici" este un proiect al editurii Curtea Veche Publishing, in parteneriat cu revista COMUNIC@TII Mobile.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related