Bulgarii nu-si sucesc gatul dupa reclame

Nu, nu e din cauza ca ar avea ceafa groasa, ci pentru ca pur si simplu nu sunt reclame chiar la tot pasul prin Bulgaria. Cel putin nu asa de multe cum sunt eu obisnuita sa vad. E adevarat ca n-am fost decat in Plovdiv, dar nu-i chiar asa orice orasel, e al doilea ca marime, dupa Sofia.

Oricum, surprizele de care am avut parte in Bulgaria, la capitolul ad-uri, culmineaza cu reclamele la tigari. Sa vezi si sa nu crezi! E adevarat ca nu straluceste nici la strategie, nici la creatie, dar trebuie sa recunoastem ca reclama Camel bate tot la capitolul executie, pentru simplul fapt ca exista! Ia ganditi-va de cand n-am mai vazut noi in Romania un ditamai panoul care sa faca reclame la tigari?!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Simona Sava
acum 14 ani
Eu am vazut o reclama la Globul (cosmote) in Bulgaria, care mi-a ramas la suflet. Un peisaj de munte, in partea stanga, semnalul telefonului mobil (liniute crescatoare ca inaltime), in partea dreapta o panta inzapezita, cu un snowboarder pe ea. We cover, you discover. Si mai erau 2 executii pe acelasi concept. Genial! Pentru cei interesati pot trimite fotografia. :)
GABRIEL ALECU
acum 14 ani
Turnul se inclina dupa aroma care se simtea in aer . Vroia sa o adulmece de la sursa ...asta e idea .....:))
Mircea Criveanu
acum 14 ani
Reclama 'nefericita" cu masina rasturnata s-a mai facut si inca se mai face si in Romania in ciuda faptului ca ilustreaza explicit unul dintre pericolele potentiale.
corina comanescu
acum 14 ani
1. despre bulgari

Cam acelasi lucru e si in Sofia, cazuri izolate (ad-ul descris mai sus de Globul). Piata de advertising din Bulgaria e slab dezvoltata;am intalnit cazuri de Accounti directori din agentii mari care raspundeau la Infoline (linie telefonica pt consumatori pt o promotie) la o promotie a clientului....

2. Publicitate la tigari

Si in Germania au voie sa faca publicitate la tigari...



Branded


Related