Bridge Communication continua povestea Hochland

Cea mai recenta campanie pentru branza topita Hochland include trei spoturi TV in care sunt prezentate formele diferite ale produsului, potrivit unui comunicat de presa al Bridge Communication.

In fiecare spot se regaseste un anumit tip de branza topita, in functie de varianta de ambalaj: crema la caserola, triunghiuri si felii.

Echipa care a dezvolta campania este formata din George Nicolae - Strategic Planner, Afrodita Blasius - Client Service Director, Luca Bulacu - Creative Director, Roxana Sava - Copywriter, Adina Plugaru - Art Director si Bogdan Ivascu - Account Executive. Din partea Hochland au participat la acest proiect Dan Oprescu - Director Marketing , Elena Zloteanu si Madalina Covaciu - Brand Managers, Ligia Paul - Junior Brand Manager si Adriana Mihali - Marketing Assistant. Cele trei spoturi TV au fost realizate in colaborare cu Multimedia Est, si il au ca regizor pe Manfredo Leteo.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related