Cohn&Jansen semneaza o noua campanie GarantiBank

Agentia Cohn&Jansen si GarantiBank au in desfasurare cea mai recenta campanie de comunicare pentru creditele bancii. Noua oferta are in vedere toate creditele propuse clientilor sai de catre GarantiBank: creditul pentru nevoi personale, cel pentru nevoi personale cu garantii reale, creditul imobiliar, creditul auto si cel ipotecar pentru constructii. Astfel, oricine opteaza pentru unul dintre aceste produse pana la 31 decembrie 2009 primeste trei luni de gratie, in care nu trebuie sa plateasca nici rata lunara, dar nici dobanda sau vreun comision.

La prima vedere, este doar o noua oferta menita sa-l ajute pe clientul care contracteaza un credit, prin amanarea de la plata primelor rate din contract. Totusi, diferenta fata de alte oferte similare consta tocmai in momentul in care are loc aceasta amanare. Principalul avantaj consta, in acest caz, in aceea ca perioada de gratie poate fi hotarata de client, care-si poate distribui cele trei luni asa cum vrea, pe parcursul primilor trei ani de la acordarea creditului. El poate opta fie sa-si foloseasca acest "joker" tot odata - alegand sa nu plateasca timp de trei luni consecutive - sau poate sa-si ia separat, cate o luna sau doua, in functie de nevoile sale sau de eventualele "surprize" care pot aparea in situatia sa financiara.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related