Cohn & Jansen | Ashley&Holmes comunica noua promotie GarantiBank

In perioada 12 aprilie - 25 mai, pe statiile TV, la radio, in presa si pe Internet, se desfasoara promotia cea mai recenta semnata de agentia Cohn & Jansen | Ashley&Holmes pentru creditele garantate cu ipoteca de la GarantiBank.
Pornind de la mesajul campaniei, "ia-ti un credit garantat cu ipoteca de la GarantiBank si uiti de plata ratei lunare in primele 6 luni", executiile creative exemplifica ideea ca, datorita perioadei de gratie de la GarantiBank, care iti aduce o relaxare financiara, s-ar putea sa uiti si de celelalte facturi lunare.

Despre conceptul creativ "Harald" Andrei Ignat - senior copywriter la Cohn & Jansen | Ashley&Holmes, povesteste: "Am pornit de la un insight al aproape oricarui om modern: faptul ca in fiecare luna ai de platit o serie de facturi, mai multe, mai putine (dar cel mai adesea - mai multe). Telefonul mobil, telefonul fix, cablul tv, internetul, curentul, intretinerea... In mod normal, cand iti iei un credit, rata pe care trebuie s-o returnezi bancii in fiecare luna se adauga la lista de mai sus. Dar daca aceasta iti ofera promotia prin care nu trebuie sa incepi sa-ti platesti ratele decat peste sase luni, timp in care stai linistit, fara griji in aceasta privinta... se naste conceptul nostru: ai grija sa nu te obisnuiesti atat de tare cu perioada de gratie de la GarantiBank incat sa uiti a mai plati la timp celelalte facturi lunare; din pacate pentru tine, ceilalti furnizori nu-ti acorda perioada de gratie si s-ar putea sa ti se-ntample tot felul de, sa le zicem, "neplaceri"...

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

SectiuneBranded


Related