MVcom promoveaza pentru Cora "Pretul de o zi"

Poster Plan a implementat pentru Cora in debutul acestei primaveri, o campanie ce are ca principala strategie promovarea preturilor HiperMici, valabile in hipermarket pentru o singura zi.

Echipaje de outdoor-mobil MVcom-MAXI, promoveaza ofertele de o zi ale hipermarket-ului, pe trasee definite in mod dedicat fiecarui magazin Cora.

"Folosirea diferitelor produse pe post de locomotiva in cadrul procesului de vanzare, nu este o chestiune noua. Campania de acum se constituie ca o initiativa extrem de indrazneata deoarece nimeni nu a reusit o comunicare in cadrul careia sa promoveze produse locomotiva listate la preturi ultra-avantajoase, doar pentru o singura zi. In acest sens, am fost deosebit de incantati cand Cora si Poster Plan au apelat la serviciul nostru de outdoor-mobil (MVcom-MAXI)", declara Andreea Pali - General Manager, Motion Vision Communication.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MVcom

Motion Vision Communication sau pe scurt MVcom este prima companie de Marketing Experiential din Romania. Sub deviza “Experiences On The Move” ofera atat strategie cat si implementare pentru... vezi detalii »

Companii

Campanii

Pozitii

SectiuneRelated