Wave Division a semnat o aniversare norocoasă pentru Sun Plaza

Wave Division a semnat o aniversare norocoasă pentru Sun Plaza

Cine a spus că numărul 13 aduce ghinion? Pentru Wave și Sun Plaza, acest număr aduce doar noroc!

Aniversarea de 13 ani a centrului commercial Sun Plaza a adunat într-un singur loc magie, muzică, ghicitori și chiar pisici negre, oferind o experiență de neuitat pentru toți participanții. Echipa Wave și Sun Plaza au creat un concept inedit, care a reușit să aducă împreună superstițiile și simbolurile culturii românești și să ofere vizitatorilor o mulțime de opțiuni de divertisment și explorare.

Participanții au avut ocazia să se plimbe printre decorurile care reprezintă cele mai cunoscute superstiții și să descopere expoziția specială în care norocul a fost interpretat de către Inteligența Artificială. Cele 10 imagini generate de A.I. au abordat teme precum pisica neagră, trifoiul cu patru foi și celebrul coșar care aduce bunăstare.

Iar bunăstarea nu a fost dedicată doar oamenilor, ci și sufletelor adesea ignorate - pisicile și câinii de culoare neagră, care se confruntă cu cea mai mică rată de adopție. Împreună cu Asociația pentru Protecția Animalelor HOPE, Sun Plaza și Wave s-au unit pentru a combate acest mit și a prezenta poveștile emoționante ale acestor animăluțe, colectând donații chiar în cadrul centrului comercial. Donațiile vor continua să fie strânse până pe data de 21 mai, în Sun Plaza.

Pe lângă expoziția generată de A.I., vizitatorii au avut oportunitatea de a se fotografia cu decorurile special create pentru aniversarea de 13 ani, de a consulta ghicitoarele care le-au dezvăluit destinul și de a-și încerca norocul într-un joc de societate uriaș. Aniversarea a continuat cu un spectacol magic pregătit de Magitot și a culminat cu un concert plin de energie susținut de Lupii lui Calancea. Pentru a încheia în stil festiv, toți invitații au gustat din tortul aniversar.

"Suntem încântați că am avut ocazia de a lucra la acest concept inedit pentru aniversarea de 13 ani a centrului comercial Sun Plaza. Împreună cu echipa Sun Plaza am creat un eveniment plin de magie și surprize, care a adus bucurie și emoție în rândul vizitatorilor. Ne-am dedicat să aducem în prim-plan superstițiile și simbolurile culturii noastre într-un mod distractiv și memorabil. Sun Plaza a fost un partener de încredere și suntem mândri să luăm parte la această aniversare norocoasă.", Manuela Silică, Business Development Director – Wave.

"Ne bucurăm că am avut ocazia de a lucra împreună cu echipa Wave, pentru a crea o aniversare de 13 ani cu adevărat specială și norocoasă pentru Sun Plaza. Împreună, am adus la viață un concept unic și captivant. Sun Plaza a fost mereu un loc îndrăgit de întâlnire, shopping și distracție, iar această aniversare a dovedit încă o dată puterea noastră de a crea evenimente memorabile. Suntem încântați că am putut sărbători împreună acest moment important și că am putut împărtăși emoția și entuziasmul cu toți cei care ne-au fost alături. Mulțumim Wave pentru creativitatea și profesionalismul de care au dat dovadă în realizarea acestui eveniment extraordinar!", Irina Studineanu, Deputy Center Manager - Sun Plaza.

Wave este o agenție integrată de comunicare, cu peste 23 de ani de experiență și un portofoliu de clienți locali și internaționali care include nume precum Sun Plaza, Unilever, Nordic Foods, Samsung, Serpico, Whirlpool, LIDL, Huggies, Kotex.

 

Credits:

Echipa Sun Plaza:
Irina Studineanu – Deputy Center Manager
Dana Dorobanțu – Events Manager
Elena Tudor – Digital Content Coordinator
Raluca Rădulescu – Marketing Specialist
Beatrice Ghercko – Assistant 

Echipa Wave:
Manuela Silică – Business Development Director
Carmen Marinescu – Client Service Director
Marinela Negru – Junior Account Manager
Alex Manciu – Senior Copywriter
Raisa Știrbu – Art Director

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related