The Public Advisors gestioneaza contul de PR al Omilos Group

The Public Advisors, agentie de relatii publice si comunicare din Romania care promoveaza conceptul de "public advisor", gestioneaza de la inceputul lui 2010 contul de PR al dezvoltatorului Omilos Group, cunoscut in piata locala pentru lantul de centre comerciale ERA Shopping Park Iasi si Oradea.

"Colaborarea cu cei de la Omilos Group reprezinta un pas normal in evolutia portofoliului agentiei noastre. Ne place sa percepem aceasta colaborare nu doar ca pe o provocare interesanta din punctul de vedere al comunicarii, pentru ca vom comunica unor publicuri din zone geografice si istorice diferite, ci si ca pe o revenire pentru noi in zona de constructii si retail, arie de specialitate pentru care am mai comunicat in trecut. Omilos Group este un client care, prin potentialul identificat de noi, promite extrem de mult si care, de la inceputul colaborarii noastre, a dat dovada de o seriozitate maxima atat in ceea ce priveste expertiza lor pe zona de retail, cat si pe cea de de marketing si comunicare cu publicul iesean si bihorean. Pot spune inca de pe acum ca Omilos Group este un proiect drag noua.", a declarat Raluca Mihalachioiu, Managing Partener al agentiei The Public Advisors.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related