De 6 luni, The Public Advisors comunica pentru No Name Athens

Luna aceasta se implinesc 6 luni de cand agentia de relatii publice The Public Advisors a fost aleasa pentru a realiza comunicarea brandului international de fashion NO NAME Athens.

"NO NAME Athens ne este un brand foarte drag, fiind printre primii clienti ai agentiei noastre. Am crescut o data cu acesta, am invatat impreuna si acum am ajuns la 6 luni de colaborare. Ne face placere si este usor sa lucram pentru un brand cu ale carui valori ne identificam: calitate, unicitate.", a declarat Raluca Mihalachioiu, Managing Partener al agentiei The Public Advisors. "Consider ca aceasta placere de a lucra impreuna se vede si in rezultatele muncii noastre de pana acum. Desi este un brand cunoscut pe plan international, cand a intrat pe piata de la noi din tara, romanii nu il cunosteau, nu stiau foarte multe lucruri de spre el. Acum, dupa 6 luni impreuna, fara bugete de publicitate, dar cu munca si daruire in aria relatiilor publice, NO NAME Athens comunica in reviste glossy, isi face aparitia in pictoriale fashion si isi face simtita prezenta foarte bine in mediul online.", a continuat Raluca Mihalachioiu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related