LOWE SE RACORESTE CU NESTEA

Urmare a licitatiei organizate de compania COCA-COLA in luna martie, LOWE realizeaza campania de lansare in Romania a brand-ului NESTEA, o bautura naturala din categoria ready to drink ice tea, din extract de ceai si suc de fructe.

Desfasurata sub sloganul "Placeri racoritoare", campania de comunicare a noului ice tea pe piata romaneasca include un spot TV, materiale la punctul de vanzare si o campanie de panotaj outdoor.

Produs in Italia si adaptat in Romania, spotul "Antonio" ne povesteste totul despre lumea pe care o ofera Nestea: este o lume a placerilor simple, a improspatarii fizice si mentale, a spontaneitatii si tineretii. A placerilor racoroase. Atat de racoroase, incat … "Antonio, fa fredo".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related