BrandFusion semneaza rebrandingul Austral

BrandFusion, compania romaneasca de strategie si design de brand, a finalizat procesul de rebranding pentru Austral, al doilea jucator pe piata serviciilor de birotica si papetarie din Romania. Noua identitate este construita in jurul simbolului cu care este asociat brandul - cangurul, redesenat astfel incat sa devina un element diferentiator si de actualitate pentru companie.

"De 17 ani, suntem cei care ridica stafeta in industrie si fac lucrurile din ce in ce mai bine. Cu toate acestea, am simtit ca vechea identitate nu ne mai reprezinta si ca e nevoie sa vorbim mai clar si coerent despre cine suntem si despre ceea ce avem de oferit clientilor nostri. Vrem sa confirmam ca suntem un reper in categorie si ca ne preocupa in continuare sa livram serviciile si produsele pe care clientii nostri se pot baza oricand", marturiseste Emil Deliu, Director General Austral.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Brandfusion

Suntem oameni cu gândire de design, rigoare strategică și creativitate, ale căror perspective vrem să conteze în evoluția clienților noștri și în viața comunităților acestora. Suntem designeri,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related