Green Colectiv, o noua agentie de publicitate full-service

Gabriel Achim, regizor si producator, impreuna cu Paul Gusa, ex-New Business Manager la Imager, Alex Bratianu, fost Creative Director la Frank, si Alex Vetrescu, fost Traffic Manager la Mercury au infiintat Green Colectiv, o noua agentie de publicitate full-service.

Fiecare dintre fondatori aduce cu sine un know-how de comunicare si antreprenoriat specific, dobandit in peste 10 ani de experienta.

Astfel, Gabriel Achim nu este doar regizor si producator de spoturi comerciale sau scurt si mediu-metraje de fictiune premiate si prezentate la festivaluri nationale si internationale. Gabi a obtinut licenta in cinematografie tarziu, la zece ani dupa terminarea ASE, perioada in care a activat ca si HR Director la A&D Pharma si HR Executive la BRD. Experienta antreprenoriala si-a dobandit-o infiitand casa de productie Green Film cu care a lansat un produs nou, aflat la intersectia dintre PR si advertising: Video4Business.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related