Gold Effie pentru campania BRD "In spatele oamenilor mari sunt alti oameni mari"

Festivalul Effie a desemnat joi seara cele mai bune campanii din anul 2009, premiind agentiile in cadrul unui eveniment organizat la Opera Romana.

Campania "In spatele oamenilor mari sunt alti oameni mari", creata de agentia Propaganda pentru BRD-Groupe Société Générale pentru a marca aniversarea a 10 ani de la privatizarea bancii, a castigat primul loc la categoria "Corporate reputation, image and identity", o categorie foarte larga, deschisa practic tuturor competitorilor si prin aceasta foarte greu de castigat. Este al doilea premiu important primit de aceasta campanie in ultimul an, "In spatele oamenilor mari..." fiind recompensata cu doua medalii de bronz si la Ad'Or 2009, la categoriile Best integrated campaign si Best use of copywriting.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related