Un regizor scotian pentru un brand romanesc

De ce ar veni un regizor strain in Romania? Pentru a spune o poveste, cel putin asa ar raspunde Mick Davis, regizorul celui mai recent spot Romtelecom.
Regizorul de origine scotiana nu este la primul contact cu atmosfera bucuresteana, Modigliani, unul dintre cele mai cunoscute filme ale lui, fiind filmat in Romania. Conceptul propus de cei de la Grey pentru aceasta reclama a fost un argument puternic pentru ca Mick Davis sa accepte proiectul Romtelecom.
Spotul se bazeaza pe mult comic de situatie folosind imaginea unui James Dean autohton. Pentru a se asigura de succesul povestii pe care o avea de regizat, Davis a pus accent in primul rand pe casting, in care s-a si implicat activ. Actorii sunt in totalitate romani, rolul principal revenindu-i lui Mihai Rait.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related