Romtelecom si Grey Worldwide Romania au realizat un nou spot TV - ClickNet Express

Romtelecom si Grey Worldwide Romania au realizat un nou spot TV pentru campania promotionala de toamna ClickNet Express, care se desfasoara in perioada septembrie - octombrie 2006. Promotia ClickNet Express ofera clientilor o reducere de 20% la abonamentul lunar, pe viata; viteze de la 1 Mbps; taxa de activare si modemul ADSL gratuite; casuta de e-mail cu capacitate de 100 MB si licenta gratuita de Counter-Strike TM 1.6 si Counter-Strike Condition Zero TM. Campania se desfasoara pe principalele canale TV, presa, cinema, radio, Internet si OOH.

"Cea mai recenta campanie ClickNet Express exprima viteza in stare pura, aceasta fiind principala calitate a produselor de acces la Internet de la Romtelecom. Mergem in directia "viteza mai mare si preturi mai mici" si prezentam noua oferta a companiei in limbajul utilizatorilor de Internet de calitate. Noul produs ClickNet Express cu o viteza de 1 Mbps la download este oferit la numai 15 euro pe luna, incluzand o reducere de 20%, pe viata. Pentru produsele care folosesc tehnologia ADSL, deja existente, vitezele se dubleaza, in medie, ajungand astfel pana la 4 Mbps pentru ADSL Express," spune Alfred Borcan, Brand Marketing Manager Romtelecom.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Companii

Sectiune


Comentarii

predescu petre
acum 11 ani
stie cineva ce molodie e si cine canta ?
Dan mathewson
acum 10 ani
Great production value spotul a fost produs de silverbulletfilm - Good film Director Mick Davis

De melodie trebuie intrebata casa de productie- dar surse de incredere au declarat ca este vocea regizorului iar muzica a fost realizata de ART Music

best allRelated