BrandFusion semneaza procesul de rebranding Promoterm

BrandFusion, compania de strategie si design de brand, semneaza procesul de rebranding Promoterm, un jucator cu o experienta de 16 ani in oferirea de solutii de incalzire, climatizare si ventilatie. Noua identitate a brandului vorbeste despre capacitatea Promoterm de a stapani aerul cald si rece.

Nevoia de a reactualiza identitatea brandului s-a nascut din dorinta de a vorbi mai clar si mai relevant despre ceea ce este Promoterm si ce are de oferit. Intreg procesul de revitalizare a brandului dezvoltat de BrandFusion a inceput cu auditarea de brand. Apoi a fost definita platforma ideologica a brandului: misiune, viziune, valori, care a inspirat redesenarea identitatii. Totodata, au fost stabilite regulile de dezvoltare continua a brandului, precum ghidul brandului. De asemenea, BrandFusion a creat materialele de comunicare interna si externa si materialele administrative.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

DictionarRelated