Un ADfel de week-end

Inca de azi, de la 18:00, Institutul de relaxare Philips va invita sa va asezati comod si sa spuneti usurati TGIF (Thank God it’s Friday!). Zilele de week-end care urmeaza se pot petrece in tihna, la Motoare, in cadrul Institutului de relaxare Philips, care va fi amenajat in foisor, in hamacele BCR sau in Zona BCR. Dupa lasarea serii, activitatea se va intensifica atat printre mese, prin aparitia unor noi personaje, cat si in zona scenei sau in Laptarie.

Diseara, de la 18:00 va incepe “ID-uri de mess la liber”, o actiune Bergenbier in urma careia baietii vor obtine ID-uri de la fetele din terasa, iar unul dintre ei va castiga greutatea lui in bere. Pana la desemnarea castigatorului, insa, toata lumea va putea inspecta in zona Galeriilor ADfel lucrarile realizate de participantii la Atelierele ADfel 2009.

De la 21:00 vom afla castigatorul concursului de scurtmetraje cu final impus “Da’ cu cine face asta/fac astia banking?”. De asemenea, cele mai bune 10 clipuri inscrise in concurs vor fi proiectate pe ecranul din terasa. Va urma apoi o serie de filme de prezentare cu proiectii pe cladiri pentru branduri, prin “3D projection mapping”. Programul va continua cu un concurs prin SMS prin care Academia Catavencu vrea sa verifice daca publicul nostru e mai destept decat al lor.

Sambata, de la 18:00, in cadrul Institutului de relaxare, va avea loc un atelier de pictura neconventionala, pentru fete. Baietii ramasi la mese vor primi vizita postasului Autan, care le va aduce vesti de peste mari si tari. Asta daca nu cumva se vor plimba de mai multe ori cu liftul, datorita surprizei pe care le-o pregateste BCR.
De la 20:00, in Laptarie, trupa Aristocratii va face stand-up dupa un brief BCR.
La 21:00 publicul va avea parte de senzatii tari romanesti. Va urma o proiectie de scurtmetraje publicitare.

Duminca, de la 21:00 publicul se va bucura de experienta cinematografica Philips 21:9, iar cinefilii din terasa se vor distra cu un concurs prin SMS. Seara se va incheia cu un concursul de replici taioase oferit de Academia Catavencu.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related