Scoala de creatie ADC*RO prelungeste termenul de inscriere

Competitia pentru unul dintre cele 60 de locuri la cursurile Scolii ADC*RO continua. Inscrierile se pot face online, pe site-ul scolii www.scoalaadc.ro, pana la 15 septembrie 2010, termen prelungit fata de data anuntata initial, 1 septembrie.

Participantii vor avea de rezolvat un brief, in urma evaluarii tuturor inscrierilor urmand sa fie admisi la cursurile Scolii ADC*RO 60 de studenti. Nu se plateste o taxa pentru testul de admitere; studentii admisi vor achita o taxa de 500 Euro.

Cursurile Scolii ADC*RO vor incepe de la 1 octombrie si se vor desfasura pe parcursul a 12 saptamani, pana in februarie 2011.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP Advertising

GMP Advertising este una dintre cele mai premiate agenții independente din România pentru eficiență și creativitate. Este singura agenție românească deținătoare a două trofee Agenția Independentă a Anului... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated