Unde colindam in Noaptea Agentiilor?

Marti, 28 septembrie, dupa lasarea serii, pe la 8, plecam la colindat prin agentii. Millenium Communications ne-a pregatit harta participantelor la Noaptea Agentiilor:

O parte dintre agentii au si lucrarile inscrise la ADOR (Grey, Leo Burnett, MB Dragan, Saatchi&Saatchi), iar altele au intrat doar in circuit, fara a participa la festival (Headvertising, Rusu+Bortun Brand Growers, Webstyler, GreenPixel, Wunderman, Brandup si Idealist).

Iata ce tematici au abordat agentiile pentru a ne face o primire de zile mari:

Headvertising: RESURSE INUMANE (Calea Rahovei 196 A, etaj 1)

"Va invitam la vernisajul expozitiei 'Resurse inumane', 20 de exponate de o valoare inestimabila din colectii particulare, pentru prima data accesibile publicului larg romanesc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun Brand Growers

Rusu+Bortun Brand Growers este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Din 2008,  integreaza servicii de branding, advertising si digital (prin Rusu+Bortun Cyber Growers) pentru a sustine... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Cristian Scurtu
acum 12 ani
http://shortafella.wordpress.com/2010/09/27/noaptea-agentiilor-vii/Branded


Related