Lowe PR a fost desemnata Agentia de PR a Anului la Romanian PR Award 2010

Lowe PR a fost de 7 ori nominalizata si recompensata cu 6 trofee: 3 Golden Award for Excellence, 2 Silver Award for Excellence si marele trofeu – Agentia Anului in Romania.

  • Campania RBS 15 ani a fost nominalizata la sectiunea Comunicare Corporatista;
  • Campania Multumirilor/ Johnson & Johnson a primit un Silver PR Award for Excellence la categoria PR pentru Marketing;
  • Domestos BactiStop Germinator, Am tras, i-am ras!/ Unilever a fost recompensata cu un Silver PR Award for Excellence la categoria PR pentru Marketing;
  • energy@work – campania de comunicare interna a RBS Romania a fost nominalizata la sectiunea omonima din concurs;
  • Banca de Alimente a Crucii Rosii Romane a fost dublu medaliata cu aur la categoriile Organizatii non-guvernamentale. Societate civila si Buget - / creativitate +;
  • Labirintul Umanitar, campania Departamentului pentru Ajutor Umanitar al Comisiei Europene a fost marea castigatoare a categoriei Comunicare in Domeniul Public;
„Lowe PR s-a nascut in 2006. In acesti patru ani de entuziasm, creativitate si dedicare am adus companiei si clientilor nostri multe premii. Ieri, echipa exceptionala Lowe PR a obtinut cel mai ravnit titlu al industriei. Bucuria noastra este cu atat mai mare cu cat toate aceste campanii au fost gandite si implementate in contextul dificil pe care cu totii il cunoastem.” spune Veronica Savanciuc – Presedinte Lowe PR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related