72 de nominalizari la cea de-a IX-a editie a Romanian PR Award

Juriul a nominalizat 72 dintre cele 212 campanii inscrise la editia a IX-a Romanian PR Award, informeaza un comunicat emis de organizatori. Joi, 27 octombrie, in cadrul "PR Award Gala Night" care va avea loc la Palatul Parlamentului incepand cu ora 18:30, vor fi acordate premiile pe categorii, distinctiile "Agentia Anului" si "Comunicatorul Anului", precum si premiile pentru Junior PR Award.

Nominalizarile la Romanian PR Award:

Finalistii Junior PR Award

Evaluarea proiectelor inscriese la cele 24 de sectiuni ale competitiei a fost realizata de un juriu international reunind competente in comunicare din SUA, Marea Britanie, Germania, Belgia, Suedia, Olanda si Romania. Proiectele au fost apreciate conform criteriilor de performanta ale Asociatiei Internationale de Relatii Publice (IPRA).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related