Campaniile nominalizate la Romanian PR Award

Campaniile nominalizate la Romanian PR Award

Juriul international Romanian PR Award anunta nominalizarile pentru cea de-a XI-a editie a competitiei.

Festivitatea de premiere "PR Award Gala Night" va avea loc Miercuri, 20 Noiembrie, la JW Marriott. In afara premiilor de excelenta, juriul va acorda si distinctiile Agentia Anului, Comunicatorul Anului si Special Award for Outstanding Individual PR Achievements.

Cea de-a XI-a editie a competitiei s-a bucurat de sustinerea unui juriu international, reunind competente in comunicare din SUA, Marea Britanie, Germania, Italia, Belgia, Olanda, Suedia, Franta si Romania.

Astfel, nominalizarile celor 28 de categorii sunt:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related