Decizia finala a juriului Golden Drum: Saatchi&Saatchi Romania primeste Silver la Design&Art Direction pentru "Greenpeace - Swallow"

Juriul Golden Drum 2010 a decis: Silverul de la Design&Art Direction, cel care a provocat acuzatia de plagiat, revine la Saatchi&Saatchi. Aceasta acuzatie a fost facuta dupa prima gala de premiere de la Golden Drum, care a avut loc joi seara. Premiile in categoria Press aveau sa se acorde de-abia sambata seara. Dupa cum spune scrisoarea oficiala a organizatorilor de mai jos, presedintele juriului din categoria Press a decis, din cauza acuzatiei de plagiat, sa nu mai acorde Silver pentru campania Greenpeace - Birds, desi intentiona sa o faca.

Desi juriul si organizatorii s-au lamurit intre timp ca acuzatia era falsa, raul ramane facut: Saatchi&Saatchi nu a primit toata recunoasterea si toate premiile pe care le-ar fi meritat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

ION ANTOHI
acum 13 ani
Stimata Doamna Larisa Petrini,

Ma intereseaza locatiile din Romania a Saatchi.

Ana Militaru
acum 13 ani
Sediul e la Central Business Park, Calea Serban Voda 133

http://www.iqads.ro/agentie_de_publicitate_9/saatchi_saatchi.html

spunem pebune
acum 13 ani
http://spunempebune.wordpress.com/

A Gagonu
acum 13 ani
mare pacat ca ati oprit blogul. ar fi fost unul din putinele colturi de adevar din tara asta cu oameni fatzarnici. se pare insa ca pamantul asta nu suporta adevaruri.
Ana Militaru
acum 13 ani
au lasat linkul gresit.

nu l-au inchis. E aici: http://spunempebune.blogspot.com/



Branded


Related