Saatchi & Saatchi Romania: 3 premii la Eurobest 2008

Saatchi & Saatchi Romania a castigat 3 premii in cadrul festivalului Eurobest, desfasurat la Stockholm in perioada 1 - 3 decembrie. Agentia a fost premiata cu doua bronzuri in categoria Print si cu unul in categoria Outdoor. Lucrarea Ariel - Grass din campania "Unsewed Stains" si cele trei lucrari din campania "Since 1961" pentru Head&Shoulders au adus doua premii in categoria Print. In categoria Outdoor, agentia a castigat bronzul tot cu cele trei executii din campania "Since 1961": Man, Woman si Boy.

"Reusita de la Eurobest confirma faptul ca in 2008 Saatchi & Saatchi Romania a avut rezultate de exceptie pentru care a muncit foarte mult. Ne dorim pentru anul viitor performante cel putin la fel de bune", declara Mona Opran, Managing Director Saatchi & Saatchi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

SectiuneBranded


Related