Johan Ohlson este noul director de creatie al Saatchi & Saatchi Romania

Dupa plecarea lui Jorg Riommi, in prezent director executiv de creatie la Saatchi & Saatchi Frankfurt, postul de director de creatie al Saatchi & Saatchi Romania a fost preluat de suedezul Johan Ohlson, informeaza un comunicat emis de agentie.

Johan Ohlson are o experienta de peste 10 ani in advertising, in care a lucrat agentii precum pentru BBDO Hamburg, Scholz & Friends Hamburg, TeamOne Varsovia, DDB Varsovia, reteaua Saatchi & Saatchi la Budapesta si Varsovia. Printre premiile castigate de el se afla Silver, Bronze si nominalizari la Cannes, One Show Gold, Epica Gold, Eurobest Gold, Montreux Grand Prix.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related