Continua sa "Simti numai placerea"

Odyssey pune pe televizor al doilea spot din campania "Simti numai placerea" lansata la inceputul acestui an pentru prezervativele Love Plus. Campania se adreseaza tinerilor de azi pentru care prezervativul inca reduce placerea actului sexual. Mesajul dramatizat in campanie este "Simti numai placerea".
Prezervativele Love Plus sunt pe piata inca din 1998, moment in care organizatia non-guvernamentala PSI Romania a inceput sa se implice in educatia sexuala a tinerilor din Romania. Produsele Love Plus sunt recunoscute pentru calitatea lor ridicata, fiind supuse testelor electronice din SUA, pentru gama variata in care sunt disponibile si pentru pretul accesibil. In tot acest timp, de la primele programe si pana in acest an, PSI Romania a 42 de milioane de prezevative, si demonstrat ca este o organizatie non-guvernamentala cu influenta in educatia tinerilor romani si implicata in indreptarea perceptiilor si problemelor unei societati in care "viata sexuala" era un concept tabuu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

DictionarBranded


Related