Valentin Suciu, Creative Partner Jazz, noul presedinte ADC Romania

Valentin Suciu, Creative Partner Jazz, noul presedinte ADC Romania

Valentin Suciu a fost ales presedinte al Art Directors Club Romania (ADC*RO) pentru urmatorii doi ani si ii are alaturi in noul Comitet Director pe Costin Bogdan (Group Creative Director McCann Worldgroup Romania) si Diana Papuc (Freelance Art Director).

“Vom continua proiectele ADC Romania si vom adauga altele care vor ajuta la stabilirea unui standard de excelenta in advertising si design care sa fie inteles si validat atat de publicitari cat si de oameni de marketing. ADC este o organizatie non-profit care se bazeaza pe contributia si implicarea concreta a membrilor sai. Si cum unele dintre cele mai frumoase minti din industrie sunt in ADC, nu ma indoiesc ca vom reusi sa facem programe relevante si folositoare. Le multumim tuturor colegilor pentru votul de incredere acordat.”, declara Valentin Suciu.

Valentin Suciu, noul presedinte al board-ului implineste in acest an 20 de ani de la primul job de Copywriter pe care l-a avut la Graffiti BBDO. Inainte de a alege publicitatea, Valentin s-a intersectat cu fotografia si filmul documentar. Ulterior, s-a format prin multinationale, apoi la legendara agentie OFC (D'Arcy) unde a luat primul aur romanesc la Film de la Golden Drum. De 6 ani a ales calea antreprenoriatului creativ, iar in 2016 agentia in care este cofondator, Jazz, a obtinut primul aur la Cannes pentru o agentie romaneasca independenta.

Viziunea boardului actual este completata de experienta de peste 10 ani pe care Costin Bogdan o are in publicitate, lucrand pentru branduri precum: Dacia, Cosmote, Rompetrol, Julius Meinl, Coca-Cola, Bite Letonia si Lituania, Rom, Nespresso, Nesquik, Coffee-mate, Mastercard, KFC, Taco Bell, Pizza Hut si multe altele. De la reclame pentru lansari de masini, la concerte la injectoare, plati cu poezie si surprize cu Gianluigi Buffon, Costin a experimentat o mare parte a lumii publicitare in timpul petrecut la Graffiti BBDO, Odyssey, Ogilvy si McCann.

Aportul Dianei Papuc intregeste tabloul conducerii ADC in urmatorii doi ani. Cucerita fiind in urma cu 12 ani de puterea publicitatii de a spune povesti, Diana a pastrat mereu un loc special in inima pentru ilustratie si branding. In prezent Freelance Art Director, ea a obtinut premii la festivaluri nationale si internationale, cele mai recente in cadrul CannesLions si Golden Drum.

Printre cele mai importante proiecte ADC Romania se numara: Scoala ADC*RO, Lady Steps si Top 3 ADC.
Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Misiunea organizatiei este de a conecta si de a aduce impreuna cele mai puternice talente creative si de a le pune la dispozitie instrumente prin care sa se manifeste cu solidaritate, generozitate si excelenta profesionala.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related