Behind the scenes QFort: De cate ori ii spui "Nu vreau sa te mai vad!" ca sa inteleaga?

Iti dai seama cat se munceste la un spot dupa multimea de oameni care alcatuiesc echipa de productie, dupa numarul actorilor, dupa tona de echipamente care mai de care mai scumpe, dupa piesele de recuzita mutate constant, dar mai ales dupa forfota agentiei care se agita sa iasa totul bine.

 

Ca sa-mi dau seama de asta, m-au facut pachet, m-au ambalat si m-au trimis cadou oamenilor de pe platorurile de filmare de la Buftea cu scopul precis sa observ, sa notez, sa fotografiez fara blitz. Iar rolul meu este sa va descriu ce s-a intamplat pe platoul 5, unde, sub supravegherea atenta a agentiei Next Advertising si a casei de productie Reload, au luat nastere noile spoturi pentru QFort printre care si: "Iepurele", "Motociclistul" si "Politistul". Detalii aici.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Next Advertising

Suntem o agentie de publicitate independenta full-service, oferind consultanta de marketing, creatie, media, productie si BTL. Facem tot ce face orice multinationala, doar ca nu exista Next New York care sa ne... vezi detalii »

Reload Film

Infiintata la inceputul anului 2005, Reload Film este o casa de productie full service ce ofera servicii si solutii complete de productie pentru advertising, film artistic. A devenit in scurt timp una  din... vezi detalii »

Branduri

SectiuneRelated