Next Advertising salveaza mai mult pentru Terra Mileniul III

Next Advertising a realizat pentru Fundatia Terra Mileniul III campania nationala "Salveaza mai mult" ce isi propune sa constientizeze publicul asupra pericolului schimbarilor climatice, informeaza un comunicat emis de agentie. Campania cuprinde un spot TV si un site.

"Conceptul creativ porneste de la ideea ca majoritatea campaniilor sociale iti cer frecvent sa donezi bani pentru a salva pe cineva din situatia in care se gaseste. Noi iti spunem ca si daca esti zgarcit si nu vrei sa dai niciun ban, ai ocazia sa salvezi mult mai multi oameni. Tot ce ai de facut este sa nu risipesti resursele si astfel vei contribui la diminuarea schimbarilor climatice care ucid peste 350.000 de oameni anual", spun creativii de la Next Advertising.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Next Advertising

Suntem o agentie de publicitate independenta full-service, oferind consultanta de marketing, creatie, media, productie si BTL. Facem tot ce face orice multinationala, doar ca nu exista Next New York care sa ne... vezi detalii »

Reload Film

Infiintata la inceputul anului 2005, Reload Film este o casa de productie full service ce ofera servicii si solutii complete de productie pentru advertising, film artistic. A devenit in scurt timp una  din... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related