DDB Bucharest a realizat primul spot conceput in Romania pentru Porsche Service

DDB Bucharest semneaza primul spot Porsche Service conceput in Romania infatisand personaje create in format 3D si animatie de tip stop motion, informeaza un comunicat emis de DDB Bucharest. Spotul face parte din campania care a inceput pe 6 aprilie si care se desfasoara la TV si online.

Ideea spotului este ca alegerea unui service autorizat este mai buna decat alegerea unui service “de cartier” care nu garanteaza servicii de aceeasi calitate.Spotul infatiseaza intr-un stil umoristic consecintele apelarii la serviciile unor neprofesionisti care folosesc piesele nepotrivite.

Tagline-ul spotului “Piesele de schimb nepotrivite scurteaza viata masinii tale” ilustreaza conceptul potrivit caruia un service necalificat poate avea un efect negativ asupra masinii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related