"Decernarea Premiilor Awards, cele mai premii ONLINE de pe net!", la Petrecerea Agentiilor editia a II-a

Digital Buzz cu Colonelu (cunoscut in cercuri restranse si ca Florin Ciobanu, Art Director, Kinecto)

Digital IQads: Conceptul Petrecerii Agentiilor de online de anul acesta e Gala Premiilor Awards, "cele mai premii online de pe net" ("Cea mai awards agentie", "Cel mai FWA award", "Cel mai buget mic"...). Credeti ca se dau atat de multe premii in online-ul romanesc incat agentiile s-au plictisit de festivalurile din .ro? 

Colonelu: Nu are nicio legatura una cu alta. Nu cred ca se dau atat de multe premii in online-ul romanesc. Problema, daca putem vorbi de o problema in Romania in ceea ce priveste premiile in online, sta in criteriile de jurizare sau in maturitatea si obiectivismul celor care jurizeaza aceste premii, deci din punct de vedere calitativ ar exista cerere de festivaluri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Republika

Republika este o agentie romaneasca lansata in anul 2008, initial pozitionata ca agentie de social media intr-o perioada in care comunicarea brandurilor romanesti pe Facebook era abia la inceput. Odata cu extinderea... vezi detalii »

Pozitii

SectiuneBranded


Related