ACCESSORIES MAKE THE DIFFERENCE

Alege o haina! Orice.
O rochie neagra de seara. Daca adopti stilul clasic asorteaza o esarfa, o floare va arata ca esti romantica sau daca iti place sa fi excentrica un ceas cu lant te va defini. Si pentru ca tendinta lumii in care traim este de a ne exprima cat mai liber, si in domeniul accesoriilor se tinde catre asocieri neasteptate, uneori uimitoare. In asta consta diferenta.

Miercuri, 26 octombrie in club Bamboo, Campari a prezentat ACCESSORIES MAKE THE DIFFERENCE, o colectie de accesorii inspirata de caracterul pasional si elegant al bauturii Campari. Silvia Serban, stilista la revista The One, a ales o serie de accesorii reprezentative pentru spiritul Campari si le va prezenta in cadrul unei defilari de moda care face din Campari accesoriul vedeta.
Electrizant si plin de personalitate, Campari e ingredientul perfect al petrecerilor de club. Campari imbina eleganta cu senzualitatea si pasiunea si reprezinta un accesoriu indispensabil femeii moderne care isi doreste sa atraga atentia si sa iasa in evidenta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related