CAMPARI TRIPLE CHALLENGE 2005 - Training - mixology - competition

Miercuri, 14 decembrie a.c., incepand cu orele 19.00, Club Studio Martin este gazda evenimentului care incheie turneul Campari Triple Challenge 2005. Organizat de Campari si sustinut de echipa Exquisite -bar solutions- turneul Campari Triple Challenge 2005 s-a desfasurat in cele mai importante orase din tara: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Oradea, Arad si Cluj si a avut drept scop pregatirea si descoperirea de noi talente in "bartending" in Romania precum si testarea preferintelor clientului prin modalitati noi de mixare a renumitei bauturi Campari.

Evenimentul organizat de Campari si sustinut de echipa Exquisite-bar solutions - este structurat in doua competitii: prima reuneste la Bucuresti barmani selectati pe baza testelor efectuate in locatiile din intreaga tara, cea de-a doua provoaca cei mai buni cinci barmani profesionisti din Romania, in cadrul unei demonstratii extraordinare de indemanare, cunostinte si pasiune pentru arta "bartending-ului".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related