CAMPARI - Accessories make the difference; cadouri inedite semnate Mihaela Zvinca

In perioada 24 noiembrie - 3 decembrie, Campari ofera consumatorilor sai surpriza unui cadou inedit, accesorii realizate manual de artista Mihaela Zvinca. Special pentru proiectul Campari - ACCESSORIES MAKE THE DIFFERENCE, Mihaela Zvinca a realizat bijuterii unicat, care sa intregeasca tinuta unei femei indraznete si nonconformiste. Accesoriile sunt simple, dar au un puternic impact vizual, ele fiind menite nu numai sa adauge personalitate tinutei, ci si sa accentueze trasaturile femeii moderne, sa o faca sa se simta unica.

Mihaela Zvinca a recurs la cea mai directa formula de a transmite un mesaj prin imagini aplicand pe forme geometrice, din metal, fotografii cu portrete de femei, frumoase, expresive, feminine, exacta asa cum arata in viziunea ei femeia care consuma Campari. Fiecare bijuterie in parte, lucrata manual, este un unicat, valoarea acesteia proiectandu-se si asupra femeii care o poarta.
Programul Campari - ACCESSORIES MAKE THE DIFFERENCE se desfasoara in cele mai elegante baruri si cluburi din Bucuresti (Studio, Living Room, Living Room Plaza, Rouge, Galeron, Fratelli), Cluj (Diesel, Crema), Iasi (Time out, No.8 cafe, Corso si Monte Catini) si Timisoara (Corso Mall, Opera, Eclips, Happy). Consumatorii pe care echipa CAMPARI ii va surprinde in compania unui pahar de Campari vor primi cadou un accesoriu unicat din colectia Mihaelei Zvinca.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related