Proiecte desfasurate in prima luna de existenta a departamentului de online The Practice

In luna septembrie a acestui an s-a infiintat oficial in cadrul The Practice un departament de comunicare online, dar agentia face proiecte de PR online deja de peste un an si jumatate, cu suportul specialistilor de la iLeo.

Departamentul de online The Practice este condus de Monica Jitariuc, care a fost numita cu ocazia infiintarii departamentului Online Practice Director. Monica s-a alaturat agentiei The Practice in urma cu 3 luni, dupa 2 ani si jumatate petrecuti la Friends Advertising ca Senior PR Coordinator. In total, Monica are 10 ani de experienta in marketing si comunicare, activitatile practicate in aceasta perioada fiind: comunicare interna (Dacia, Renault, Nissan), marketing si PR comercial (Marketing Director la Automotive Trading Services, importator Citroen), ATL (Ogilvy & Mather), PR institutional (Ministerul Apararii Nationale), conform unui comunicat Leo Burnett.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

SectiuneRelated