Campania Pepsi - "Oh Africa" include un joc bazat pe Augmented Reality si unul accesibil doar prin Windows Live Messenger

Pepsi a relansat recent site-ul www.pepsi.ro, ca parte a campaniei de fotbal a brandului, „Oh Africa”, ce ii are in prim plan pe 8 dintre cei mai mari fotbalisti ai lumii, anunta un comunicat emis de GMP PR. Pagina locala a fost realizata de divizia de online a BBDO Romania.

Pe homepage se gasesc imaginile celor 8 fotbalisti (Lionel Messi, Thierry Henry, Frank Lampard, Ricardo Kaka, Fernando Torres, Didier Drogba, Michael Ballack si Andrei Arshavin), iar la mouseover pe fiecare dintre ei se activeaza un player in care ruleaza fie spotul "Oh Africa", fie un filmulet in care fotbalistul expune proiectele personale si cauzele umanitare in care e implicat si datorita carora a fost selectat pentru a participa la campania “Oh, Africa”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related