Orice vis ai, Brands&Bears si Winchester il indeplinesc!

Brands&Bears va surprinde din nou cu ultima promotie Winchester, prin care isi propune sa vina in intampinarea idealurilor consumatorului de Winchester. Promotia - intitulata "Orice vis ai, Winchester il indeplineste!" - continua linia campaniilor anterioare, folosind o comunicare ce se doreste mult mai calda si apropiata de visurile si aspiratiile consumatorului de Winchester.

Cu totii avem visuri, aspiratii, dorinte... Iar Winchester s-a gandit sa isi rasplateasca clientii fideli cu indeplinirea acestor visuri! Momentele, in care visam cu ochii deschisi la diferite lucruri, vor fi, in curand, de domeniul trecutului. Realitatea prezentului va cuprinde toate visurile noastre, datorita premiilor oferite de Winchester!
Consumatorii de Winchester sunt indemnati sa inchida ochii, sa savureze o tigareta Winchester si sa viseze! Marele premiu al promotiei este unul dintre cele 4 Wolkswagen Golf Plus! El e "sprijinit" de alte trei seturi de premii: vacante la munte, telefoane mobile... si seturi complete de electrocasnice.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related