[Interactive] Cladire placata cu QR Codes dezvaluie interior intr-un layer de Augmented Reality

Problema centrelor comerciale tapetate cu billboard-uri si mash-uri publicitare care nu mai lasa sa se vada nimic din cladire si care polueaza vizual peisajul urban (vezi Unirea Shopping Center) isi poate gasi rezolvarea in placarea peretilor externi cu QR Codes (Quick Response Codes). Promotiile care au loc in magazinele din interior vor fi in continuare vizibile pentru trecatori, dar nu cu ochiul liber, ci prin intermediul unui telefon mobil care poate citi imaginile de pe pereti, cu ajutorul unui QR Code Reader (iata aici o lista de astfel de aplicatii, care sunt gratuite).

O cladire decorata astfel este N Building,un centru comercial din disctrictul Tachikawa al Tokyo, opera fiind semnata Qosmo (specialisti in tehnologie) si Teradadesign (arhitecti). Iata cum arata cladirea:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related