Pleon Graffiti aduce Gradina Zoologica pe Internet

Agentia PLEON Graffiti a conceput si lansat in premiera absoluta pentru Romania proiectul Digital Zoo, destinat in special copiilor si iubitorilor de animale. Realizat in parteneriat cu UPC Romania, Animal Planet si Gradina Zoologica Bucuresti, acest program se bazeaza pe un concept educational inovativ prin care stiinta este adusa mai aproape de public, prin intermediul Internetului.

Proiectul imbina doua aspecte esentiale: pe de o parte, componenta educationala specifica oricarei vizite la Zoo si accesul facil la informatie, pe de alta parte entertainment de calitate, componenta specifica Internetului. Astfel, iubitorii de animale de toate varstele pot urmari in timp real din fata calculatorului animalele preferate, pe adresa digitalzoo.kappa.ro. Digital Zoo transmite live cu 7 camere montate in 4 amplasamente, spune povestea fiecarui animal, caracteristicile speciei din care provine, si multe alte informatii inedite.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related