O noua campanie GMP/ASHLEY pentru Paxeladine

Doua noi spoturi ruleaza de curand pe micile ecrane romanesti. Este vorba de o noua campanie Paxeladine, creata de agentia GMP/ASHLEY Bucharest, pentru clientul Beaufour Ipsen International.

Cele doua reclame prezinta doua povesti de cuplu: un el si o ea in dormitor si alti doi in masina, pe un drum de padure. In ambele situatii, unul din parteneri tuseste permanent, iar celalalt este adus in pragul disperarii. Reclamele arata, cu mult umor, cat de enervanta poate fi cateodata tusea pentru cei de langa noi, conducandu-i chiar la gesturi neasteptate. Il poate face pe sot sa priveasca drujba din portbagaj cu alti ochi, iar pe sotie sa-si ascuta cutitul... Finalul este imprevizibil si se incheie cu sloganul: "Paxeladine. Te scapa doar de tuse" nu si de sforait, respectiv de logoree.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Spoon Media

Spoon a inceput in 2003 ca o agentie de strategie de media dar a evoluat diversificandu-si serviciile catre o agentie de comunicare digitala si media. Obiectivul Spoon este sa combine experienta de analisti de date... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related