Graffiti BBDO, singura agentie care a urcat de doua ori pe podium la Gala Excelentei in Relatii Publice

Graffiti BBDO a castigat doua distinctii in cadrul Romanian PR Award 2005 - Galei Excelentei in Relatii Publice - singurul eveniment de profil din Romania - care a avut loc in aceasta saptamana la Bucuresti. Distinctiile obtinute au fost Golden Award si Honorable Mention.

Juriul format din reprezentanti ai PR-ului romanesc si international a acordat agentiei Graffiti BBDO premiul Golden Award for Excellence, in cadrul categoriei "Campanii Non-Comerciale", pentru campania de relatii publice "Impreuna pentru o Delta curata!" dezvoltata pentru Henkel Romania. Prin acest proiect, compania Henkel Romania a achizitionat pubele de colectare selectiva a deseurilor si echipamente de compactare a deseurilor de tip PET, impreuna cu Administratia Rezervatiei Biosferei Deltei Dunarii a coordonat activitatea de colectare a deseurilor si a initiat un program educational in scolile din Delta Dunarii pentru a sensibiliza si a familiariza elevii cu notiunile si practicile de colectare selectiva a deseurilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related