15 stagii de practica pentru finalistii competitiei Romanian PR Award 2005

Finalistii competitiei Romanian PR Award 2005, categoria "Students Award", vor beneficia pe parcursul anului 2006 de 15 stagii de practica in cadrul unor companii importante si a unor agentii de PR si advertising de renume, precum: Graffiti BBDO, Tempo Advertising, Mmd Public Relations, Action Global Communication, Alpha Bank, Grupul de presã Media ON, New Century Holdings, Sicomed si Electrica.
Forum for International Communications, organizatorul evenimentului, aduce astfel o contributie vizibila la integrarea studentilor in comunitatea practicienilor de Relatii Publice.

Inscrierile in concurs se pot face pana pe 26 septembrie. Formularul de inscriere, disponibil la www.praward.ro, trebuie insotit de o lucrare practica sau teoretica (maxim 1000 de cuvinte), in limbile engleza si romana. Lucrarile practice pot reprezenta studii de caz, care pornesc de la situatii reale sau virtuale. Criteriile de jurizare pot fi consultate pe site la www.praward.ro. Se accepta participari individuale sau in echipa. Participarea la aceasta categorie este gratuita.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related