Tony Gray, Group Marketing Director pentru Lowe & Initiative

Tony Gray va integra strategic platformele de marketing, new business si comunicare ale companiilor din grupul format din: Lowe & Partners, Initiative, Lowe PR, Brand Connection, Medic One si Scholz & Friends.

"In 16 ani de existenta, grupul nostru s-a dezvoltat constant iar astazi numaram nu mai putin de 6 companii. Aceasta extindere a business-ului presupune deopotriva diversitate, insa si un puternic element de unitate cultivat prin obiective, valori si nu in ultimul rand prin apartenenta la reteaua Interpublic. Este important ca aceste atuuri sa fie sincronizate in interesul partenerilor nostri de afaceri. Acest rol interdisciplinar ii revine lui Tony Gray, care va fi sustinut de directorii tuturor companiilor din grup." spune Veronica Savanciuc - Presedinte & CEO, Lowe & Partners.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related