Infinit Solutions a dezvoltat platforma interactiva a site-ului GSbet.ro

Infinit Solutions a dezvoltat platforma interactiva a site-ului GSbet.ro

Infinit Solutions a dezvoltat platforma online interactiva a site-ului de pariuri sportive GSbet care a fost implementata pe 2 mai, informeaza un comunicat emis de Infinit Solutions. Serviciile oferite de Infinit Solutions constau in solutii pentru creatia, implementarea si promovarea site-ului GSbet.ro.

Cea de-a doua versiune a site-ului cuprinde sectiuni noi care ofera utilizatorului acces la pariurile live ale evenimentului, informatii complete si statistici in timp real.
Printre schimbarile operate in site se numara o serie de elemente interactive: jocul fotbal manager gsbet, modul performant live, cel mai complet modul de statistici, posibilitatea cumpararii unui bilet de pariuri online. De asemenea, utiizatorii vor avea acces la promotii, concursuri si tombole desfasurate pe site.
Obiectivele pe 2011 ale casei de pariuri GSbet cuprind o mai buna interactiune cu utiizatorii de Internet, transformarea GSbet.ro  intr-o prezenta mai puternica in mediul online si diferentierea de ceilalti competitori de pe piata.
"Era timpul sa investim mai mult pe partea de online iar atunci cand am vazut propunerea initiala de layout pentru proiectul GSbet.ro am fost placut impresionati, ceea ce ne-a determinat sa alegem Infinit Solutions ca si parteneri. Infinit Solutions este solutia unui parteneriat de lunga durata datorita capacitatii lor de a se adapta atat de bine intr-un timp atat de scurt, intr-un domeniu atipic si foarte interesant cum este cel al pariurilor sportive”, a comentat Sorin Gheorghe (CEO, GSbet).
"Putem spune ca am lansat cel mai avansat si avangardist site de betiing din Romania. Credem mult si sustinem companiile care isi doresc sa joace la un nivel foarte sus din punct de vedere al comunicarii si mai ales al comunicarii online. Site-ul trece in zona de creare a unei experiente complete in jurul pariurilor sportive”, a adaugat Alex Cernautescu (CEO, Infinit Solutions).
Din partea Infinit Solutions au contribuit: Stefan Vesca (Senior Web Developer), Paul Argesanu (Web Developer), Alexandru Sucher (Project Manager), Marian Voicu (Web Designer), Alin Tatarca (Copywriter Director), Laura Vochita (Junior Account), Emanuel Zeiler (Client Service Director);
Echipa din partea GSbet: Marius Goleanu (Referent Marketing).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related