[Training IQads Kadett] Catrinel Burghelea (IMAGE PR) despre munca in agentia de PR

Vineri, 21 mai, cadetii vor avea parte de un nou training in Club Kadett. De aceasta data, este vorba despre o intalnire cu Catrinel Burghelea, Corporate Executive IMAGE PR, una dintre cele mai vechi agentii de pe piata locala.
Catrinel le va vorbi cadetilor despre ce inseamna sa lucrezi intr-o agentie de PR – de la structura agentiei si workflow-ul din cadrul ei, la procesele de lucru prin care trec echipele de la primirea brief-ului si pana la monitorizarea & evaluarea campaniei de PR.
Absolventa a Facultatii de Comunicare si Relatii publice din cadrul SNSPA, Catrinel are o experienta de aproape 6 ani in relatii publice, toti petrecuti in cadrul agentiei IMAGE PR. De-a lungul timpului, ea a lucrat pe numeroase conturi si campanii, una din cele mai dragi fiind cea de employer branding dezvoltata impreuna cu Coca-Cola HBC – Talents on board!

Programul de talent scouting IQads Kadett este organizat de IQads. Cadetii sunt alesi in urma unui test de orientare si examinare online care verifica gradul in care personalitatea tinerilor se apropie de personalitatea ideala a principalelor meserii din industria de marketing si comunicare si care este disponibil pe site-ului programului - www.IQadsKadett.ro

Odata admisi in program, cadetii participa la o serie de training-uri si prezentari de case study-uri organizate special pentru ei in Clubul Kadett, aflat in sediul IQads. In plus, cadetii primesc invitatii la evenimente ale industriei, carti de specialitate, precum si sansa de a beneficia de stagii de practica in agentii si companii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related