[UPDATE] newcast a implementat neconventionalele campaniei pentru creditul de refinantare ING Bank

[UPDATE] newcast a implementat neconventionalele campaniei pentru creditul de refinantare ING Bank

newcast implementeaza executiile neconventionale ale campaniei de promovare a creditelor de refinantare pentru ING, informeaza un comunicat emis de Saatchi & Saatchi PR. Campania "Pentru oameni mari” care se desfasoara in perioada 12 mai – 30 iunie, contine un spot TV si OOH-uri (Andreea, Bogdan, Valeria, Viorel, Ca un om mare) care au fost concepute de catre Cap.

Campania a fost construita pe conceptul potrivit caruia consumatorul simte nevoia sa fie tratat ca un "om mare”.
Solutiile neconventionale au constat in instalarea unor obiecte supradimensionate in diferite puncte cheia din cateva orase din Romania. Au fost plasati pantofi in statiile de autobuz, scaune gigantice in piete si parcuri si telefoane sub forma de "citylights”.
Interactiunea cu publicul a fost asigurata prin crearea unui hotspot wi-fi in jurul scaunelor supradimensionate, cu acces direct la oferta de refinantare si acces nerestrictionat la Internet din partea ING Bank.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

DictionarBranded


Related